آلمان: محدودیتی برای صادرات تسلیحات به ترکیه وجود ندارد-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

آلمان: محدودیتی برای صادرات تسلیحات به ترکیه وجود ندارد

به دنبال تغییر مواضع ترکیه و موافقت با پیوستن سوئد و فنلاند به ائتلاف ناتو، صدر اعظم آلمان گفت که اینک محدودیتی برای صادرات تسلیحات به ترکیه وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۰۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 29
کد خبر: ۱۴۰۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر به نوشته وبگاه «احوال» به نقل از «دویچه وله ترک»، «اولاف شولتز» صدراعظم آلمان گفت که در حال حاضرهیچ محدودیتی برای صادرات تسلیحات برای ترکیه وجود ندارد.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا آلمان محدودیت‌های صادرات تسلیحات اعمال شده به ترکیه پس از چراغ سبز ترکیه برای پیوستن فنلاند و سوئد به ناتو را لغو کرده گفت که در حال حاضرهیچ تحریمی وجود ندارد.

بر اساس این گزارش، در سال ۲۰۱۹، پس از عملیات نظامی ترکیه در سوریه، آلمان اعلام کرد که اجازه صادرات تسلیحاتی که می‌توانند در سوریه استفاده شودند را نخواهد داد. دو کشور سوئد و فنلاند نیز پس از تهاجم ترکیه به سوریه، تحویل تسلیحات به ترکیه را نیز تحریم کرده بودند.

این گزارش حاکیست، صدراعظم آلمان همچنین گفت که دولت وی از درخواست عضویت سوئد و فنلاند برای پیوستن به ناتو پس از توافق با ترکیه استقبال می‌کند. شولتز افزود: «هر دو کشور برای ائتلاف ما بسیار مناسب هستند.»

به نوشته این منبع خبری، سوئد و فنلاند همچنین متعهد شدند که محدودیت‌های خود را برای فروش تسلیحات به ترکیه پس از تفاهمنامه سه‌جانبه روز سه‌شنبه در نشست سران ناتو در مادرید لغو کنند.

یک مقام ارشد پنتاگون نیز روز چهارشنبه گفت که به دنبال تصمیم جدید ترکیه بابت عضویت سوئد و فنلاند در ناتو، اینک ایالات متحده موافق نوسازی ناوگان جنگنده‌های «اف-16 بلاک» ترکیه است.

روند عضویت این دو کشور اروپایی در ناتو درحالیست که روسیه درباره خطرات پیوستن این کشورها به ناتو شدیدا هشدار داده است. مقام‌های روسیه بارها در خصوص عضویت این دو کشور به ائتلاف ناتو هشدار داده‌اند که عواقب جدی در پی خواهد داشت و روسیه سلاح‌های اتمی خود را در مرز شرقی خود مستقر خواهد کرد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار